Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sponsors

De sponsorcommissie van GKV Enomics wil het voor bedrijven en individuen mogelijk maken om het Plezier, de Passie en de Prestatie op het korfbalveld, maar ook daarbuiten, te vergroten!

Met uw sponsoring kunnen we onze ambitie waarmaken om (top)sport op lange termijn te realiseren. Ook kunnen we hiermee breedtesport voor jongens en meisjes, G-korfbal en nieuwe initiatieven mogelijk maken.

Wij zijn daarvoor op zoek naar bedrijven en individuen die zich maatschappelijk betrokken willen voelen bij de sport Korfbal.

GKV bestaat al sinds 1929, kent ongeveer 360 leden en wordt gekenmerkt door een gezellige en familiaire cultuur. De vereniging heeft in elke leeftijdscategorie meerdere teams die op verschillende niveaus deelnemen aan de betreffende competities. GKV 1 en 2 spelen landelijk op hoog niveau. Daarnaast biedt onze vereniging ook G-korfbal aan en is er veel aandacht voor kinderen van 3 t/m 6 jaar die willen kennismaken met korfbal in onze Kangoeroe Klub.

Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten werkt GKV met vrijwilligers aan een hecht verenigingsgevoel door regelmatig leuke activiteiten aan te bieden voor jong en oud.

Sponsoring is samen met de inkomsten uit de kantine en de contributie één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor GKV!

Wilt u ook sponsor worden?

Sponsormogelijkheden

Hoofdsponsor

Shirtsponsor