Het talenten toernooi

Topkorfballer worden is jouw grote droom. Je ziet jezelf al schitteren in de volle zalen terwijl uitzinnige fans je naam scanderen. Iedere wedstrijd weer hoop je ontdekt te worden. Wanneer staat er nu eens een scout langs de lijn?

Tot het zover is wil je zoveel mogelijk korfballen en trainen. Tijdens de schoolvakanties en vrije weekenden stuiter je door het huis. Je ouders weten soms ook niet meer wat ze met al jouw energie aan moeten…

Via een unieke samenwerking met maar liefst veel verschillende clubs helpt het TALENTEN TOERNOOI jouw droom te verwezenlijken! Maar plezier en vriendschap vinden we net zo belangrijk.

Datum: 4 januari 2020
Locatie: Sporthal van Rappardhal – Wijnkoperstraat 5, 4204 AH Gorinchem


TALENTEN TOERNOOI: PROGRAMMA

Zoals hierboven aangegeven staan bij het Talenten Toernooi plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling) centraal. Dit toernooi is daarom ook toegankelijk voor iedere speler/speelster in de C of B jeugd. Dit toernooi helpt jou om een nóg betere korfballer te worden en laat jou een fantastische korfbaldag beleven onder toeziend oog van verschillende spelers en trainers. Je leert snel je teamgenootjes kennen en samen korfbal je lekker de hele dag wedstrijdjes tijdens het grote 4 tegen 4 toernooi. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule gehuldigd!

09.30 uur – Aanmelden spelers in de zaal
10.30 uur – Start programma
12.06 uur – Einde Talenten Toernooi
12.15 uur – Bekendmaking het Talenten Team (en huldiging winnaars 4 tegen 4 toernooi)*

Omdat dit het eerste evenement is, is het toernooi geheel gratis.
Daarnaast ontvang je als deelnemer het TalentScan Spelersprofiel.

Jouw TalentScan-profiel geeft inzicht in jouw kwaliteiten en verbeterpunten als korfballer. Met de TalentScan kun je nóg gerichter werken aan je ontwikkeling. Het unieke aan de TalentScan is de gezamenlijke ontwikkeling met wetenschappers én scouts (zowel prof- als amateurscouts).

 

De TalentScan bestaat uit 1 onderdeel voor dit evenement:

1. Beoordelingen door de Talenten toernooi spelers en trainers tijdens het Toernooi

Wil je ook je vaardigheden laten beoordelen op het korfbalveld? Je wordt tijdens een Talenten Toernooi beoordeeld door onze spelers en trainers op je Technische, Tactische, Mentale of Fysieke vaardigheden.
Na afloop van het Talenten Toernooi wordt jouw spelersrapport aangemaakt en kun je beginnen met jezelf te verbeteren en ontwikkelen.
Tijdens het Talenten Toernooi wordt er 1 van de vier aspecten beoordeeld, op 4 januari zal dit TACTIEK zijn.

 

X