#15 – Bijzonder ontbijt op bed

De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word…dan droom ik nog. Dat ga jij straks zeggen als je deze kavel weet binnen te slepen. Want jij mag na het binnen hengelen van deze kavel één dag in het jaar plannen waar je een keer niet uit bed hoeft.

Stel je eens voor. Na een week hard werken plof je vrijdagavond moegestreden in bed. Een heel weekend voor de boeg waarin je een keer niets hoeft te doen. Zaterdagmorgen wordt je langzaamaan wakker. In je zijden nachtjapon glij je op je andere zij. Door de kieren van de deur riekt de geur van verse koffie de slaapkamer in. Maar ook nog een zoete lucht die je niet helemaal thuis kan brengen. Deze subtiele en fruitige parfum  heb jij niet eerder in jouw slaapkamer geroken.

Opeens weet je het weer..de LVC veiling..ik heb de kavel “Ontbijt op bed” binnengesleept. Na dit eureka-moment verbreedt de kier van de deur zich. Twee prachtige silhouetten vullen de deuropening. Vervolgens draperen Martine Dekker en Linda Visser zich naast je op bed. Wat een lekkers en dan ook nog een dienblad vol verse broodjes, jus d’orange en vers gemalen koffie.

Droom niet langer! Dit is een “once in a lifetime” experience. Met deze kavel krijg jij eenmalig een ontbijt op bed van Linda en Martine.

Dat is geweldig, want zoals wij van de LVC altijd zeggen:

don’t dream your life, live your dream

X