#20 – Arrangement voor de Efteling (incl. overnachting)

Tuuu tu tu tuuu tu tu..herken je ‘m al? Het irritante bekende muziekje van Carnaval Festival in de Efteling. Slechts één van de vele hoogtepunten die je kan beleven in dit schitterende attractiepark. Veel uitleg over één van de meest bekende attractieparken uit Europa hoeven we niet te geven. Wie komt hier niet al sinds z’n jeugd?  Als je de hoogste bieder bent op deze kavel mag je samen met een partner naar keuze je een dag lang vermaken in de Efteling. Laat je je meevoeren in de wonderlijke verhalen van het sprookjesbos en Symbolica óf ga je voor de nieuwste attracties als de Baron 1898? De keuze is helemaal aan jou..

Maar er is meer! Je krijgt niet alleen toegang tot de Efteling, je blijft ook overnachten in het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Na een dag lang slenteren mag je neer ploffen in het dons van dit prachtige onderkomen in Kaatsheuvel. Beleef tussen de lakens de Droomvlucht opnieuw of maak er een rondje Joris en de Draak van. Alles mag als je deze kavel weet binnen te slepen. Om de cirkel nog even rond te maken..je mag ook nog blijven voor het ontbijt!

Samenvatting arrangement:
1 x overnachting voor 2 personen
2 x toegang Efteling
2 x ontbijt

Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is in juni 2018 geopend en beschikt over 69 kamers (voor 2 tot 8 personen), een restaurant en huiselijke vergaderzalen. Daarnaast ligt het hotel op loopafstand (500 m) van de Efteling en kan je gratis parkeren bij het hotel.

Speciaal woord van dank aan Berit Poppelaars. Deze oud speelster van GKV Enomics heeft de kavel ter beschikking gesteld!

 

X