#22 – Clinic voor jeugdteam door Niek&Nienke

Dit is nou zo’n typische kavel voor de curlingouder. De ouders die alleen het allerbeste willen voor hun kind. Die ouders die hun kinderen de doelen willen laten behalen die ze zelf nooit behaald hebben. Die zaterdag fanatieker langs de lijn staan dan hun kinderen in het veld. Of…deze kavel is gewoon voor de ouders die willen dat hun kinderen plezier hebben in het korfballen.
Laten we maar van het laatste uitgaan..dat is een stuk positiever en gezelliger.

De LVC is verheugd te kunnen mededelen dat Niek en Nienke van der Weijden hun vrije tijd ter beschikking stellen voor een clinic voor een jeugdteam. Al jaren kan je deze actieve verenigingsbeesten langs de lijnen zien stralen bij diverse trainingen en wedstrijden van onze jeugd. Ze hebben niet alleen de jarenlange ervaring in het spelenderwijs verbeteren van de jeugd. Zelf kunnen ze ook een aardig balletje gooien en zijn ze wekelijks te aanschouwen in de wedstrijden van GKV Enomics 1.

Zo’n clinic, dat gun je toch ieder kind?

We kunnen u verzekeren dat de clinic leuk en gezellig is, maar ook dat uw kinderen de opgedane ervaring een leven lang met zich meedragen. Zo’n clinic, dat gun je toch ieder kind?

X