#23 – Mysterie workshop met de Happies

Tsja..wij staan als LVC’ers een beetje met de mond vol tanden en weten niet goed wat we met deze situatie aan moeten. We hebben namelijk een opvallende kavel aangeboden gekregen van de Happies. U kent ze wel..de goedlachse, wulpse meiden van GKV die van die culinaire avonden organiseren. De Franse avond, het Griekse genieten en het Italiaans banket zijn maar enkele voorbeelden van de afgelopen jaren.

De kavel die ze hebben aangeboden heeft niet direct een culinaire achtergrond. Hoewel camembert, feta en kopkaasbrie wellicht wel een vleugje weggeeft van waar dit heen gaat..

Een kleine tip van de sluier

Enfin als LVC hebben we besloten niet te diep in te gaan op de details van deze kavel, maar we nodigen u graag uit om uw fantasie de vrije loop te laten. Wat kunnen we wel zeggen? Het gezelschap van de Happies nodigt een groep van 4-6 personen uit om eens lekker te gaan knutselen. Beetje creabea doen aan een keukentafel zult u denken. Dat denken wij dus van niet. Het is van belang dat de gegadigden elke vorm naar hun hand kunnen zetten, niet terugdeinzen voor een flinke jongen, maar ook subtiel met de gevoelige delen om kunnen gaan.

Kortom: vind jij al die creaclubjes ook slappe hap? Mag het van jou ook wat minder stijf allemaal? Maak je dan hard voor deze kavel!

X