#28 – Taxirit naar huis

Vier het leven! Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen! Carpe diem! Dance like nobody is watching!

Even een paar lekkere dooddoeners om de sfeer erin te brengen. Maar met serieuze ondertoon: af en toe lekker losgaan is zeker een advies van de LVC. Alleen wie rijdt er naar huis als je net met je vrienden helemaal losgegaan bent? Dat wil je van tevoren regelen en niet op het moment dat je om 3 uur ’s nachts in een foute kroeg André Hazes aan het meeblerren bent in een scheef geknoopt overhemd en met een open gulp.

We zijn daarom blij dat we als LVC op onze apprentices van de vriendengroep Verzakelijk kunnen rekenen. Gewapend met hun roze pasje (redactie: rijbewijs) komen ze met deze kavel op de proppen. Een taxirit naar huis voor als jij en je vrienden niet meer door de blaastest komen van onze vriend de politie.

In onderling overleg kan er een avond naar keuze gepland worden en aan het eind van de avond kan je je neer laten ploffen in het zachte leer van een bolide. Lekker kwijlend in slaap ronken op de schouder van degene naast je. Als je wakker wordt zie je nog net dat je wordt ingestopt in je bedje door de mannen van Verzakelijk. Je valt opnieuw in een diepe, ontspannen slaap. De volgende dag zie je dat je nieuwe tv niet meer aan de muur hangt.

Waarom zou je uber-haupt twijfelen? Pakken die kavel!

X