#30 – Belastingaangifte door Registeraccountant

Heb jij ook die angst als de brievenbus kleppert? Met je ogen dicht stap je over de deurmat als je naar buiten moet om maar niet te zien wat ernaar binnen is geschoven. Na slapeloze nachten zie je de situatie onder ogen en stap je vol moed de gang in. Ja hoor..er ligt een blauwe enveloppe vol smart op jou te wachten. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!

Daar komt met deze kavel verandering in. Ze heeft nog net geen superheldencape om, maar Cecile Ouwerkerk is wel degelijk onze heldin! Als registeraccount bij G&O Verstegen accountants en adviseurs gaat Cecile dagelijks de strijd aan met lastige, boekhoudkundige situaties. Het optellen en aftrekken doet ze uit de losse pols waardoor er altijd een mooi eindresultaat onder de streep staat. Deze kennis en kunde kun jij in huis halen zodat jouw belastingaangifte over 2019 van kundig oog wordt voorzien.

Zit jij ook aan je tax? Handel dan nu! Zie deze kavel als investering in eigen vermogen. Wie weet wat deze doorgewinterde en wandelende rekenmachine nog aan verborgen aftrekposten naar boven weet te halen!

De LVC…leuker kunnen we het wel maken!

 

 

Brickshop
X