#31 – Twee LEGO-sets door Brickshop.nl

Ook bij de tweede editie van de LVC Veiling kunnen we weer bouwen op de Brickshop uit Gorinchem. Net als de vorige keer draagt deze LEGO Speciaalzaak haar (LEGO)steentje bij. Kleine correctie: de Brickshop draagt 2449 + 1167 = 3616 LEGO-steentjes bij! Met twee waardevolle LEGO-sets uit de CREATOR-lijn voelen we ons direct “steenrijk”!

Namens de Brickshop kunnen we het volgende aanbieden:

  • LEGO 10252 Volkswagen Beetle (t.w.v. 99,99 euro): Bouw een LEGO Creator Expert replica van de populairste auto ter wereld. Dit prachtige LEGO model heeft een heleboel realistische details die het karakter en de charme van het origineel onderstrepen, zoals een azuurblauwe kleur, ronde bumpers, witte velgen met karakteristieke wieldoppen, ronde koplampen en richtingaanwijzers op de spatborden.
  • LEGO 10243 Parisian Restaurant (t.w.v. 144,49 euro): Dit prachtig gedetailleerde gebouw vormt het decor voor zoveel verhalen en is een mooie aanvulling op de modulaire gebouwenreeks. Het Parijse restaurant is helemaal uitgerust met blauwe en witte tegels in de keuken, tafelgerei en een gezellig appartement met kantelend bed, keukentje en open haard.

 

De twee pakketten worden afzonderlijk geveild.

X