#32 – Wedstrijdshirt Feyenoord met handtekeningen selectiespelers

Deze kavel is voor de die hards die niet bang zijn om hun handen vies te maken. Handen uit de mouwen. De mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. En wat voor daden! FEYENOORD – de grootste volksclub van Nederland – stelt speciaal voor de LVC Veiling bij GKV Enomics een officieel wedstrijdshirt beschikbaar met alle handtekeningen van de selectiespelers. Ook die van Robin van Persie!

Het was nog even spannend of deze kavel rond ging komen. Maar Michael Koedam – huisvriend van de LVC – wist via zijn connecties in de voetbalwereld uiteindelijk het shirt binnen te halen. Speciaal om jullie een goed beeld te geven van het wedstrijdshirt in actie heeft hij het voor de foto even aangetrokken en niet gewassen.

Vele voetbalsupporters in Nederland zijn het erover eens. Feyenoord heeft het mooiste stadion van Nederland en misschien ook wel het mooiste shirt. De persoonlijke mening van de LVC doet er niet toe..het gaat erom dat jij nu zo’n shirt kan bemachtigen. Natuurlijk kan je dat ook doen in de webshop van Feyenoord, maar dan heb je niet dit unieke collectorsitem. Je hebt het namelijk gekocht op de jubileumdag van GKV op de LVC Veiling! Ohja..en natuurlijk staan alle handtekeningen van de selectiespelers erop. Ja..dus ook die van Robin van Persie! The living legend die nog maar net een punt achter zijn imposante carrière heeft gezet.

 

Speciaal voor de echte Rotterdammerts nog even wat goede herinneringen aan het huidige wedstrijdshirt.

Brickshop
X