#33 – Weekververblijf in Kovarna Residence (Tsjechië) voor 6-8 personen

Wat zeggie? Nee…Tsjechië! Zo moet het ongeveer gegaan zijn toen deze kavel werd aangemeld bij de LVC. Even keken we elkaar aan..dit kan toch niet waar zijn? Dit is te gek! Deze kavel is beschikbaar gesteld door Tsjecho Reizen!

Met deze kavel mag je een week lang overnachten in het Kovarna Residence in Tsjechië met 6-8 personen! Ideaal om er eens met het gezin of een groep vrienden op uit te trekken. Geniet van de mooie natuur tijdens één van de vele mogelijke activiteiten. Deze plek leent zich uitstekend voor schitterende wandelingen, fietstochten, rodelen, raften en nog veel meer! Ook voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten met bijvoorbeeld glijbanen, trampolines, luchtkussens, het bos, een beek en een uitdagend outdoorpark (monkeypark).

Check hieronder een selectie van foto’s en een korte beschrijving. Op de website van Tsjecho Reizen is echt alle informatie terug te vinden!

 

 

Algemene informatie over de accommodatie via Tjsecho Reizen: 
Het toeristische plaatsje Pec pod Snezkou, gelegen in het Reuzengebergte, is een aantrekkelijke zomervakantie plek. Pec pod Snezkou is in beweging en biedt tal van nieuwe toeristisch aantrekkelijke faciliteiten! Dit bijzondere project ‘Kovarna Residence’ is in 2016 opgeleverd en is een enorme toevoeging voor het toeristische plaatsje. Je kunt dit een waar luxueus paradepaardje in ons assortiment noemen wat gelegen is midden in het centrum onderaan de voet van de hoogste berg van Tsjechië. Het project Kovárna Residence omvat een dertigtal appartementen, een centrale lobby met gezellig restaurant en een uitstraling die omschreven kan worden als modern, tijdloos, gebouwd met traditionele materialen met kwaliteit van bouw en afwerking. De mooie en lichte appartementen zijn luxe ingericht met veel ruimte.

De ligging van Kovárna Residence is uniek. Het ligt op 800 meter hoogte tegenover een klein zwemmeertje wat dienst doet als verkoeling bij warme dagen. Het staat op een plek vol historie, prachtige natuur en een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. In de nabije omgeving van het complex zijn veel kindvriendelijke activiteiten te ondernemen. Binnen bereik; een rodelbaan, glijbanen, trampolines, luchtkussens, het bos, een beek en een uitdagend outdoorpark (monkeypark), waar kinderen en tieners zich in een speelparadijs wanen. Leuke uitstapjes die wij adviseren zijn de dierentuin van Dvur Kralove, de bijzondere Adrspach rotsformaties, de bekende Stachelbergbunkers of naar de historische steden Trutnov, Pardubice of Hradec Kralove. Vanuit Pec kan er ook een leuk uitstapje gemaakt worden naar het bekende Tsjechische Paradijs waar geraft kan worden. Golfers kunnen op 12 km terecht op de 18 holes baan van Mlade Buky. Vlakbij het appartement Kovárna Residence ligt de hoogste berg van Tsjechië “De Snezka” op 1602m. U kunt via de lift omhoog en genieten van het uitzicht en de vele wandelroutes met typisch Tsjechische gezellige lunch gelegenheden op de berg. Pec pod Snezkou heeft een gezellig centrum waar u veel restaurantjes en cafeetjes kunt vinden. Lees verder.

Voorwaarden kavel:
In onderling overleg met Tsjecho Reizen kan de week in het Kovarna Residence geboekt worden. De contactgegevens zijn bij de LVC bekend. In principe geldt dat er geboekt moet worden buiten het hoogseizoen. In onderling overleg met Tsjecho Reizen kan wel gekeken worden of hoogseizoen tot de mogelijkheden behoort.

X