#34 – Gesigneerde schoenen van Frenkie de Jong

Met heel veel trots kunnen we als LVC dan eindelijk kavel nummer 34 presenteren. Vanaf het begin was het ons doel “iets” te kunnen veilen van onze goedlachse Frenkie de Jong. Zoals je je voor kan stellen heeft onze Arkelse vriend een bewogen jaar achter de rug, dus het rondkrijgen van deze kavel had wel wat voeten in de aarde. Maar met de doorzettingskracht van onze LVC-girls Yolanda en Cecile kregen we afgelopen week dan eindelijk het verlossende bericht: Frenkie de Jong sponsort ook deze keer de LVC Veiling! En wat voor kavel..

#34

Het kan haast geen toeval zijn. Onze kavelteller is precies op nummer 34 uitgekomen. Hét rugnummer van Ajax-speler Nouri. Bij een oefenwedstrijd in 2017 – waarbij onze LVC-er Joost als toeschouwer aanwezig was – kreeg Nouri een hartstilstand wat een ernstige en blijvende hersenbeschadiging veroorzaakte. Verschrikkelijk. Misschien is het dan wel extra mooi dat juist deze kavel nummer 34 draagt én dat Ajax woensdag 15 mei voor de 34e keer kampioen van Nederland is geworden.
We blijven graag met beide benen op de grond staan, maar 34 voert wel erg de boventoon in deze kavel!

Gesigneerde schoenen

Het leuke aan Frenkie is dat hij niet naast zijn schoenen is gaan lopen, vinden wij. Toch heeft hij ze wel voor jou uitgetrokken! Als kavel kunnen we namelijk de schoenen van Frenkie – persoonlijk gesigneerd – beschikbaar stellen!

Heb je altijd al in de voetsporen van Nederlands grootste voetbaltalent willen staan?

Heb je altijd al in de voetsporen van Nederlands grootste voetbaltalent willen staan? Dan is deze kavel echt wat voor jou. Het zijn schitterende blauwe Nikes, die de naam van Frenkie dragen met een Nederlands vlaggetje. Wie de schoen past trekke hem aan, maar je mag ze natuurlijk ook een mooi plekje geven in je woonkamer.

Frenkie

Het lijkt ons niet nodig om Frenkie de Jong te introduceren, maar we doen het toch. Gewoon omdat we er zo van genieten dat Ajax en het Nederlands elftal er weer een sterspeler bij heeft. Geen arrogante, volgevreten vedette. Nee, een nuchtere, goedlachse jongen uit Arkel.

Mijn beste tegenstander ooit? Frenkie de Jong! – Antoinne Griezmann

Het is hard gegaan met Frenkie. Twee jaar geleden nog aankomend talent, maar inmiddels heeft hij bij Ajax zijn laatste wedstrijd (kampioenswedstrijd) gespeeld. Voor een mega-bedrag vertrekt hij naar Barcelona. Tussendoor noemde een Antoinne de fransman Frenkie nog even zijn beste tegenstander ooit. Tot slot wordt hij ook nog eens bekroond met de Johan Cruijff Prijs voor beste talent uit de Eredivisie 2018-2019.

Topkavel

Bij de eerste LVC Veiling waren de schoenen van Frenkie de Jong veruit de topkavel. Zelfs met telefonische bieders was het een hevige strijd om de muiltjes te verkrijgen. Ondertussen is Frenkie één van de grootste voetballers van Nederland geworden. Heeft hij Ajax kampioen gemaakt én gaat voor een hoofdprijs naar Barcelona. Kortom, wij verwachten alleen nog maar meer aandacht voor deze wondersloffen!

X