#35 – Twee vrijkaarten thuiswedstrijd FC Utrecht

De volgende kavel is beslist niet DOM. In tegendeel..een beetje slimme jongen gaat zeker wel even bieden op dit pareltje. De ZPRESS Media Group stelt namelijk twee vrijkaarten beschikbaar voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht! In onderling overleg kan er een wedstrijd uitgekozen worden.

Het was onze trouwste fan Maren den Besten die deze kavel bij ons aan-kaartte. Uit haar uitgebreide, sportieve netwerk wist zij de hand te leggen op dit mooie uitje voor twee personen. Dit speelde de LVC Veiling natuurlijk perfect in de kaart en zie hier deze heerlijke kavel.

Het zal wel toeval zijn..maar vaderdag valt precies een dag na de veiling (16 juni). Als jij straks deze twee kaarten onder de neus van je vader weet te schuiven, weet je zeker dat je erfenis geramd zit. Maar als je met die intenties cadeautjes gaat geven weet je vader natuurlijk ook vrij snel dat het doorgestoken kaart is.

Dus gewoon lekker bieden op deze kavel. In je auto karren naar de Galgenwaard, twee biertjes met een hotdog en heerlijk genieten. Wat kan geluk toch simpel zijn!

Take it away Henk:

X