#38 – 10X Paintballen met 10 personen

Eén oog dicht, je andere oog tuurt langs de loop. Harde klappen geven je trillende trommelvliezen. Vlak naast je spatten de kogels uiteen. In je veilige pyjama achter de PlayStation ben jij in elke oorlog de grote held met de hoogste K/D ratio. Maar dit is het echte werk en stiekem vind je het best een beetje eng. Toch gooi je de angsten van je af, kom je uit je schuilplaats en pomp je je magazijn leeg op je teamgenoten. Gewonnen!

Jij kan heel goed uit de verf komen met deze schitterende kavel. Dus schiet op en bieden zouden we zeggen. Namens Fundustry Events kunnen we de volgende mega-kavel aanbieden: 10 tickets voor paintballen met 10 personen. Ja je leest het goed: het zijn 10 kavels en elke kavel geeft recht op paintballen voor 10 personen.

Elke kavel heeft een oorspronkelijke waarde van €229 en is geldig om met 10 personen een paintball uitje te komen doen op één van de Fundustry-locaties in Nederland of België! Let wel op dat de minimumleeftijd 18 jaar is in Nederland. In België is het mogelijk vanaf 16 jaar en vanaf 14 jaar met een ouderverklaring.

Dit is natuurlijk het ideale uitje om met jouw korfbalteam, vriendenploeg, familie lekker aan de onderlinge banden te werken. Hoewel het ook fijn is om eindelijk de onderhuidse, opgebouwde agressie te botvieren op die ene persoon waar je je al een tijdje aan irriteert ;).

Inhoud per ticket:

  • 10x Personen entree
  • 10x 2,5 uur Paintball
  • 10x 50 Paintkogels
  • 10x Gebruik materiaal
  • 10x Gebruik kleding en masker
  • 10x Groepsinstructie

Minimale leeftijd Nederland 18 jaar. Minimale leeftijd België 16 jaar.
Ticket geldig tot en met 28 augustus.

Meer informatie en locaties op: https://www.eventsbakery.nl/paintball-uitje

X