#40 – Wedstrijd gefilmd door Jeroen Klein

Hoewel de titel van deze kavel wellicht anders doet vermoeden, gaat dit jou groot plezier opleveren! De man met de meest vaste hand in deze regio zet zijn talent voor de camera in de voor de LVC Veiling. Als je deze kavel binnen weet te slepen, komt Jeroen Klein jouw wedstrijd filmen. Dat is toch niet filmen!

Jeroen Klein maakt deelt uit van de staf van onze selectie, waar hij wekelijks elke wedstrijd vast legt met zijn camera. Geen actie, overtreding, aantrekkelijke supporter of doelpunt mist Jeroen. Zelfs door externe factoren als irritante supporters of jolige grapjes van de GKV-ers is Jeroen niet af te leiden. Hij neemt zijn taak serieus en de geruchten gaan dat hij zelfs speciale polsoefeningen doet in de sportschool om zo strak mogelijk te kunnen filmen.

Hoe leuk is het om ook jouw wedstrijd een keer te laten filmen, zodat je deze op kan slaan in de digitale annalen. Natuurlijk kan jij met je teamgenoten eens lekker analyseren wat er nog niet goed gaat. Maar geloof de oude mannen van de LVC: hoe ouder je wordt, hoe leuker het is als je nog beeldmateriaal hebt waarop je nog soepel door het veld dartelde. Daarmee willen we niet zeggen dat er geen senioren mogen bieden op deze kavel :).

Eigenlijk is deze kavel onbetaalbaar, maar we hopen erop dat er toch een goede prijs geboden gaat worden op dit grootse gebaar van Jeroen. Klein maar fijn!

Jeroen niet achter, maar voor de camera.

 

X