#41- Bubbelballenactiviteit bij Captain Sports

Aye aye..wie durft er aan boord te gaan bij de hippe mannen van Captain Sports? De GKV-ers en tevens jonge ondernemers Brahim Moussaoui, Marc Ouwerkerk en Daan Favier hebben onlangs Captain Sports opgericht. Direct bieden ze een schitterende kavel voor de veiling aan: een geheel verzorgde bubbelbalactiviteit voor minimaal 10 personen!

Wellicht heb je de filmpjes wel eens voorbij zien komen..een speelveld vol mensen die een grote opblaasbare bal dragen. Eigenlijk zie je alleen grote ballen rondhollen, met onder elke bal twee trappelende beentjes. Vaak spelen twee teams van ballen en potje voetbal tegen elkaar, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden zoals estafettes, obstakel parcours, worstelen en meer. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken!

Met deze kavel kan je in onderling overleg met Captain Sports een datum en locatie afspreken. Onder begeleiding van de kapiteins zelf wordt er met 10 ballen gespeeld. Het is mogelijk om met een grotere groep te spelen, aangezien het vrij intensief is. De totale duur van de activiteit is 1,5 uur.

Een ideale kavel om in te zetten voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje, kinderfeestje of sportdag.

 

 

X