#42 – Clinic van nieuwe hoofdtrainer Patrick den Hertog

De geruchten gaan dat onze nieuwe hoofdtrainer Patrick den Hertog voornamelijk voor GKV Enomics als nieuwe club heeft gekozen, omdat hij graag in de buurt van de LVC wilde zijn. Hij heeft nog geen minuut voor onze selectie gestaan, maar een kavel voor de veiling heeft hij al aangemeld. Jij kan met jouw team een clinic krijgen van deze toptrainer; LEKKER PATRICK!

Na trainer geweest te zijn van verschillende jeugdploegen bij zijn club Meervogels in Zoetermeer heeft Patrick drie jaar de A1 van deze club getraind en gecoacht. Absolute hoogtepunt was het winnen van de Ahoy jeugdfinale in 2009. Na een jaar Meervogels 1 gecoacht te hebben stapte hij over naar DeetosSnel.
In zijn eerste jaar promoveerde hij met DeetosSnel 2 naar de res. Hoofdklasse, waarna Patrick 2 jaar het eerste onder zijn hoede kreeg.

Het palmares van ons nieuwe uithangbord is dus zeker niet leeg, maar we hopen dat dit de komende jaren een stukje oranje gekleurder gaat worden. Hoe vet is het dan als jij zelf les hebt mogen hebben van dit talent? Grijp die kans!

X