#43 -Duo personal trainingssessie van Brahim Moussaoui

Beast mode = on. Brahim Moussaoui, de personal trainer van Captain Sports, deathlift de veiling even naar een fitter niveau. Een duo personal trainingssessie van anderhalf uur voor de gelukkige!

Wil jij je body summer ready krijgen, zodat je straks weer lekker in je bikini of speedo zit? Wil je op weg geholpen worden met een goede basis voor een toekomstig fitnessplan? Of wil jij je ook eens zo’n Hollywood filmster voelen met je eigen personal trainer? Dan is deze kavel zeker wat voor jou!

Met een tweede persoon naar keuze wordt je door Brahim flink onder handen genomen. Fitnessfanaat Brahim die ook werkzaam is bij de Premium Health & Wellness Club David Lloyd, heeft zich in zijn laatste jaar op het Sport College verdiept in Lifestyle en Voeding. Deze boy is gedisciplineerd, heeft een enorm doorzettingsvermogen en is bovendien ijverig. Brahim haalt plezier en energie uit het helpen van mensen. Altijd doelgericht te werk gaan en streven naar het uiterste, dat is de juiste drive volgens de coach.

 

X