#45 – Gesigneerd shirt van Frenkie de Jong

Het jochie uit Arkel. De ster van Ajax. De verlosser van Barcelona? Het gaat snel met de nuchtere Frenkie de Jong. Aan zijn hand bereikte Ajax afgelopen seizoen de halve finale van de Champions League en het 34e landkampioenschap. Uit zijn hand mochten we ook een nieuwe kavel ontvangen: een gesigneerd Ajax-shirt!

Eerder kondigde we al aan dat we Frenkie’s eigen, gesigneerde schoenen als kavel mochten aanbieden. Nu kunnen we dus vermelden dat we ook een gesigneerd shirt onder de hamer mogen leggen. We hopen dat we een bieder kunnen vinden die eventueel interesse heeft ;).

Het betreft hier het nieuwste Ajax-shirt. De subtiele zwarte details zijn een eerbetoon aan Amsterdam en de zwart/rood/witte Amsterdamse vlag in het bijzonder, om de band van de club met de stad te eren. Deze details zijn te zien op de kraag, de mouwen en in het Ajax-logo, een logo dat qua kleurstelling sterk doet denken aan oude Ajax-shirts tot aan de jaren 90. Aan de binnenkant van de kraag zijn drie witte Andreaskruizen zichtbaar. Ook in de rugbedrukking zijn de kleuren van de Amsterdamse vlag verwerkt.

 

X