#46 – Gedragen rugnummer in Parijs-Nice van Laurens ten Dam

LVC-er Niels genoot van een heerlijke, welverdiende vakantie. Zoals u wellicht weet werkt Niels heel hard en zet hij zich altijd in voor de medemens. Daarom was een vakantie hem erg gegund. Terwijl hij in de avondzon in een jacuzzi een boek over Laurens ten Dam lag te lezen, dacht hij opeens aan vier bijzondere mannen. De overige LVC-ers. “Zou het niet fantastisch zijn als sport- en cultheld Laurens ten Dam een kavel voor de veiling ter beschikking kan stellen?” De zon was inmiddels onder en een berichtje op Instagram gestuurd..

“Zou het niet fantastisch zijn als sport- en cultheld Laurens ten Dam een kavel voor de veiling ter beschikking kan stellen?”

*bzzz*

Op het bijzonder gevuld nachtkastje van Niels trilt er iets. Deze keer is het een iPhone. Een berichtje van Laurens ten Dam. Als we een lekkere fles wijn opsturen, wil hij wel een bijdrage doen voor de veiling. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Snel wordt binnen de LVC gezocht naar iemand met de meeste ervaring in het drinken van alcohol. Uiteindelijk slaat Paul een mooie rode jongen aan de haak en gaat het delicate pakketje naar Laurens. We horen een tijdje niets.. even informeren bij Laurens:

We doen net of we niet beledigd zijn door “voetbalclub” en gaan met z’n vijven bij de brievenbus zitten. Dinsdag 11 juni is het zover, er is post!

Wij vinden het heel bijzonder dat we het volgende mogen aanbieden:
Het gedragen en gesigneerde rugnummer van Laurens ten Dam (196) in de wielrenwedstrijd Parijs-Nice 2019!

Er zat trouwens nog iets anders in de enveloppe..

X