#49 – Geheime fles wijn van Mitra Gorinchem

Op de valreep rolt er nog even een lekker flesje door de digitale brievenbus. Mitra Gorinchem heeft zich afgelopen jaar gevestigd in het nieuwe winkelcentrum op Hoog Dalem. Naast heel veel speciaalbier (weet de LVC uit eigen ervaring), hebben ze ook lekkere flessen wijn in het assortiment. Voor de veiling stellen ze een fles beschikbaar. Grappig detail: we weten niet welke fles het gaat worden.

Wat gaan we vertellen over een kavel waarvan we de exacte inhoud niet weten?

Wat gaan we vertellen over een kavel waarvan we de exacte inhoud niet weten? Nou..we kunnen zeggen dat het een mysterieuze aankoop gaat worden. Je weet wel dat het wijn wordt, maar niet welke. Als je heel eerlijk bent..hoe vaak heb je geen fles wijn gekocht omdat het etiketje er mooi uitzag óf de naam chique aandeed?

Gekocht op de LVC Veiling 2019..dat is sowieso een collectorsitem!

Eigenlijk verschilt dat niet zoveel met deze kavel, alleen krijg je nu wel een fles met een bijzondere herkomst. Gekocht op de LVC Veiling 2019..dat is sowieso een collectorsitem. Ook een mooi verhaal om bij dat stijve etentje waar je de kurk ontpopt het gesprek op gang te krijgen. Vervolgens is na een paar glazen van deze bijzondere wijn de alcohol ingedaald en gaan de tongen sowieso wel los. Garantie voor een mooie, vruchtbare avond. Pakken die kavel!

 

X