#50 – Taart van meesterbakker Yannick Rietveld

De datum van de veiling valt niet toevallig samen met de jubileumdag. We vieren dat ons cluppie de respectabele leeftijd van 90 jaar bereikt heeft. Als je jarig bent, moet je trakteren met taart. Daarom trakteren we jullie bij deze op heerlijke kavel: zelfgemaakte taart van Yannick Rietveld! Een koekje taartje van zijn eigen deeg!

Meesterbakker Robèrt van Beckhoven (Heel Holland Bakt) zou zijn vingers aflikken als hij van Yannick’s hoogtepunt zou mogen snoepen. Het is niet normaal meer wat deze jonge Gorcummer uit zijn oven weet te halen. De deur van zijn oven wordt ook wel het portaal naar de hemel genoemd.

Onze vriendin Marieke van Velsen kan er over mee praten. Toen zij onlangs 50 kaarsjes mocht uitblazen (je zou het niet zeggen), kon zij pronken bij haar verjaardagsvisite met een stuk eetbaar genot. Om de prijs van de kavel op te drijven en het speeksel in jullie monden alvast te laten stromen, hebben we als bewijs hieronder een foto voor jullie bijgevoegd.

Je hoeft niet bang te zijn..de taart moet nog gemaakt worden. De LVC houdt namelijk niet van oude taarten. De smaak staat al wel vast, het wordt een Kinder Bueno taart.

Bij kavel nummer 50, hoort natuurlijk ook een taart in stijl:

X