BESTUUR & BELEID

BESTUUR

Ons dagelijks bestuur bestaat uit onderstaande personen.

Bestuur GKV

Ons dagelijks bestuur bestaat uit:

Wim den Besten – Voorzitter

Cecile Ouwerkerk/Kees baks – Penningmeester(s)

Mascha van Essen – Secretaris

Jan Ouwerkerk – Technische Commissie

Marieke van Velsen – Pr en Communicatie

Henrike Boekhout – Facilitair Beheer

TECHNISCHE COMMISSIE

De technische commissie is verantwoordelijk voor alle zaken op technisch gebied binnen de vereniging en is onderverdeeld in 5 commissies.
Heb je een vraag? Spreek ons aan op de club of stuur een e-mail.

TOP TC

De TOP TC is verantwoordelijk voor GKV Enomics 1,2,3 & A1 en bestaat uit Mariëlle Wesdijk, Jan Ouwerkerk, Wim den Besten en Paul van den Bosch.

Stuur een e-mail

Jeugd TC

De Jeugd TC houdt zich bezig met de jeugdopleiding van de kangoeroes t/m GKV Enomics A2 en bestaat uit Nienke van der Weijden, Martine Wesdijk, David Kronbichler en Arno de Groot.

Stuur een e-mail

Wedstrijd & Breedtekorfbal TC

De Wedstrijd & Breedtekorfbal TC is verantwoordelijk voor GKV Enomics 4,5,6, het G team en bestaat uit Dick van den Berg.

Stuur een e-mail

Trainers TC

De Trainers TC houdt zich bezig met het aanstellen en begeleiden van de trainers + coördinatoren en zet zich in voor een positief sportklimaat. Deze TC bestaat uit Maren den Besten, Mats den Besten, Guido Messerschmidt, Saskia de Waard en Astrid Hille.

Stuur een e-mail

Scheidsrechter Commissie

De Scheidsrechter Commissie houdt zich bezig met de invulling voor het fluiten van thuiswedstrijden en de verplichte scheidsrechter levering naar het KNKV. Deze commissie bestaat uit Jasper Moret, Bertus den Toom en Wim van Dort

Stuur een e-mail
X