Search
Close this search box.

Kantinedienst

Instructies kantinediensten
Bardienst
Tijdens een bardienst verkoop je koffie, thee, frisdrank, alcohol en de lekkerste broodjes uit de keuken. Je maakt de ranja klaar voor de spelende teams tijdens de rust. Indien nodig worden de koelingen bijgevuld. Goed om te weten: alcohol wordt doordeweeks na 20:00 uur verkocht en op zaterdagen na 14:00 uur.

Algemene dienst
De algemene dienst draai je ook vanachter de bar. Tijdens de algemene dienst kijk je zo nu en dan even of de kantine nog netjes is. Een doekje over de tafels, een prullenbak die vol is legen, controleren of er nog genoeg toiletpapier is en genoeg zeep en papier om daarna je handen te wassen en af te drogen, check!

Keukendienst
In de keuken bereiden we de lekkerste broodjes van alle sportverenigingen in Gorinchem en omstreken! In de ochtend start je met de voorbereidingen. Denk hierbij aan het afbakken van verse gevulde koeken, broodjes afbakken, groenten snijden en tosti’s beleggen. Richting het middaguur wordt het wat drukker met broodjes en tosti’s, en misschien komt er ook nog wel een bittergarnituur voorbij. Voor iedere bestelling krijg je een aparte kassabon die automatisch wordt geprint zodra er wordt afgerekend aan de bar.

Let op: Volledige instructies zijn te vinden op geplastificeerde bladen achter de bar tijdens je kantinedienst.

 
 

Veelgestelde vragen
Ik heb meerdere kinderen die spelen bij de vereniging, voor hoeveel diensten moet ik mij inschrijven?
Als ouder schrijf je je in voor minimaal 1 dienst per periode. Dus één dienst in de periode sept-okt en één dienst in de periode mei-juni. Natuurlijk mag je je ook inschrijven voor meerdere diensten. Het maakt dus niet uit of je 1 of meerdere kinderen bij de vereniging hebt spelen, het minimum blijft 1 dienst.

Ik wil/mag geen alcohol schenken tijdens mijn bardienst. Hoe los ik dit op?
We schenken alleen alcohol op zaterdag na 14:00 uur en doordeweeks na 20:00 uur. Je kan hiermee rekening houden als je je inschrijft voor een kantinedienst. Kies voor een doordeweekse dienst in de avond of een ochtenddienst op zaterdag.

Mijn kind (16+) heeft een eigen account, hoe kan ik mij als ouder inschrijven?
Vraag aan je kind of hij op zijn naam een kantinedienst voor jou wilt inplannen.

Ik kan onverwachts mijn kantinedienst niet draaien. Wat moet ik doen?
Je bent zelf verantwoordelijk om vervanging te regelen. Je kan bijvoorbeeld met iemand ruilen of een oproep doen in de app-groep van het team. Lukt écht dit niet, stuur dan een bericht naar kantine@gkv-gorinchem.nl.

Ik heb een andere vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik die vraag stellen?
Vragen betreffende de Sportlink app en algemene vrijwilligerstaken kunnen worden gestuurd naar vrijwilligers@gkv-gorinchem.nl. Vragen betreffende kantinediensten kunnen worden gestuurd naar kantine@gkv-gorinchem.nl.

Vragen?
Neem contact op met de Kantinecommissie via kantine@gkv-gorinchem.nl