Zoek
Sluit dit zoekvak.

GKV Enomics verliest thuis van Excelsior

GKV Enomics 1 ontving Excelsior 1 in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Onze tegenstanders stonden voor een uitdaging, met zowel Nienke en Rachel uitgeschakeld vanwege blessures. Kelsey en Maren van K. stonden in hun plaats in de basis en deden dat uitstekend.

Vanaf het eerste fluitsignaal toonde ons eerste team uitstekende inzet en wisten ze een vroege 4-1 voorsprong te nemen, dankzij doelpunten van Jesse (tweemaal), Niek en Jelle. Excelsior herstelde zich echter en ging de rust in met een voorsprong van 10-5.

In de tweede helft van de wedstrijd toonde ons eerste team veel werklust en vochten ze zich terug naar 10-12, mede dankzij doelpunten van Maren van K., Remco, Kelsey en Maren den B. Met Pepijn en Milan in de ploeg kregen we voldoende tijd en kansen om nog dichterbij te komen, maar uiteindelijk scoorde Excelsior het beslissende doelpunt, waardoor het 10-13 werd. Ons eerste team gaf niet op en kwam nog twee keer binnen twee punten dankzij doelpunten van Maren van K. en Maren den B, maar slaagde er niet in om de aansluitingstreffer te scoren. De eindstand was 12-15 in het voordeel van Excelsior.

Ondanks de nederlaag toonde ons team moed en veerkracht in deze wedstrijd. We zullen Nienke en Rachel missen tot aan de zaalcompetitie.

Volg onze socials!